همزمان با آخرین روز از هفته جهانی کارآفرینی، اولین باشگاه کارآفرینان نوجوان شهر ابرکوه در راستای توسعه و ترویج مهارت نرم و ترویج فرهنگ کارآفرینی، تقویت نگرش کارآفرینانه و افزایش خلاقیت ویژه دانش آموزان مستعد در مقطع متوسطه اول و دوم راهاندازی شد.
به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه: ناصر زارع رئیس اداره با بیان اینکه ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی در میان مردم از جمله دانش آموزان می تواند مهارت و انگیزه خلاقیت آن ها را پرورش دهد، گفت: با پرورش خلاقیت، دنیای پیرامون ذهن افراد نسبت به خلق ایده ای نو و استقلال اقتصادی و کسب موفقیت دگرگون می شود.
وی باشگاه را فرصتی برای شناسایی دانشآموزان با استعداد در زمینه های دانش بنیان عنوان کرد و تقویت نگرش کارآفرینانه نوجوانان، افزایش خلاقیت و نوآوری، عزت نفس، میل به موفقیت، تغییر روش تدریس متناسب با مبانی کارآفرینی برای نوجوانان را از اهداف این باشگاه برشمرد.
در ادامه نیکجو رئیس اداره توسعه کارآفرینی استان یزد نیز ضمن اشاره به سند یزد نوین و ضرورت توسعه نهادهای مکمل رسمی در راستای دانش بنیان تصریح کرد: وجود باشگاه کارآفرینان نوجوان می تواند در هدایت، پرورش و جهت دهی خلاقیت نوجوانان بسیار تاثیر گذار باشد.
وی ضمن صحبت در خصوص کارآفرینی با دانش آموزان حاضر در مراسم افزود خلاقیت یعنی شکستن چارچوبهای ذهنی قبلی و شکل جدید دادن به آن ها که نوجوانان به دلیل باز بودن این چارچوب های ذهنی بهتر از بزرگسالان می توانند به خلاقیت بپردازند.
گفتنی است امام جمعه معزز شهرستان، محمد مهدی زارع زاده معاون فرماندار، فاطمه نیکجو رئیس اداره توسعه کارآفرینی استان یزد و جمعی از دانش آموزان در این مراسم حضور داشتند.